Een reis door de binnenwereld. Voor meer zelfvertrouwen en veerkracht.

Elk kind kan wel eens vastlopen. Het voelt dan alsof het in een doolhof zit, zonder te weten welke kant het op moet. Maar in elke situatie zijn er altijd mogelijkheden en nieuwe wegen te ontdekken. Kinderen hebben een prachtige, creatieve geest en vaak weten ze diep van binnen zelf wat goed voor hen is—als ze maar de ruimte krijgen om dat te verkennen. Met behulp van een speelse “reis op de kaart” duiken we in een wereld waar alles kan en waar je kind zijn of haar creativiteit de vrije loop kan laten.

Deze reis op de kaart nodigt je kind uit om op een veilige en speelse manier in contact te komen met zijn eigen binnenwereld. Hierdoor krijgen we inzicht in hoe je kind omgaat met bepaalde situaties en waar hij of zij tegenaan loopt. We ontdekken samen wat er leeft en waar je kind hulp bij kan gebruiken.

In mijn begeleiding werk ik vanuit het systemisch gedachtegoed. Elk kind maakt deel uit van meerdere systemen, zoals het gezin, school en vriendengroepen. Hoe je kind zich gedraagt en de patronen die het volgt, vinden vaak hun oorsprong in deze systemen. Ook ouders spelen hierin een grote rol, want kinderen spiegelen vaak wat zij van ons zien en voelen. Door dit helder in kaart te brengen, kunnen we samen kijken wat je kind nodig heeft om weer verder te kunnen.

Dat leidt tot meer zelfvertrouwen en veerkracht, zodat je kind leert om te gaan met uitdagingen. Ook als het even tegenzit, blijft het in balans en kan het sneller de draad weer oppakken. Hierdoor groeit je kind op met de kracht om zichzelf te blijven, ongeacht wat er op zijn pad komt.

Pip & Syl Kindercoaching

Sylvia Argelo

Lagedijk 45

1544BC Zaandijk

T: 0650584184

info@pipensyl.nl

Pip & Syl Kindercoaching

Sylvia Argelo

Lagedijk 45

1544BC Zaandijk

T: 0650584184

info@pipensyl.nl

Algemene voorwaarden | Klachtenregelement | Privacyverklaring